LEB Bubbels For Sale

 

Afstamming: SHM Wild Thunder x Conders Done Breakin Rules
Kleur: Black Pinto
Geboren: 04 - 06 - 2013
Premie: Nog niet gekeurd
Stamboek: AMHA, NMPRS
Geslacht: Merrie
SHM Wild Thinder x Conders Done Breakin Rules

LEB Bubbels is een zeer klein merrietje met een prachtige pedigree. Ze is geboren 04-06-2013. Ze heeft ondanks haar kleine maat een perfecte bouw, prachtige hoofdje met echt de mooiste oortjes die ik ooit gezien heb. Dit merrietje draagt te beste bloedlijnen die er op het moment in Europa te vinden zijn. Gezien haar sterke pedigree zal ze ook een verrijking zijn voor ieders fokprogramma.

Conders Done Breakin Rules

De moeder is een prachtige Buckskin merrie. Met een lange en sterke stamboom. Ze is een nakomeling van First Knight Bit of a Hot shot. Deze naam moet iedere minipaarden liefhebber als muziek in de oren klinken. Hierdoor is ze ook familie van de legendarische hengst Billy Idol. De moeder van de merrie is een world top 5 merrie Cascades Crystal Clear Champagne. Tevens is ze een volle zus van de in 2010 world grand champion Conders Exeption to the Rules. Deze Conders merrie meet slechts 31 inch. SHM Wild Thunder

Bubbels is een nakomeling van de hengst SHM Wild Thunder. Thunder is een zeer fraaie, bijzonder goed bewegende hengst, geboren op 17 juli 2005. Hij is 31.75 Inch hoog en heeft een fantastische uitstraling. Deze hengst in de fokkerij al bewezen dat hij een goede verluxende factor kan zijn. Hij heeft in Amerika zeer gewaardeerde, kleine zwartbonte voorouders. Hij stamt af van oude bewezen lijnen zoals: Dell's (Delmer Moody), Flying W Farms Blue Boy en Gold melody Boy (Grootvader van Boones Little Buckeroo). Grote stallen welke deze lijnen veel gebruikt hebben zijn: Little King, Komokos, Van 't Huttenest, Flying W Farms en Bond. Namen in zijn afstamming als Gold Melody Boy, Flying W Farms Little Blue Boy, Bond Sir Gallad maken dat hij zeer interessant is voor de fokkerij. Hij geeft de verschillende kwaliteiten ook door aan zijn nakomelingen. Zijn eerste veulens zijn bekroond met een 1e premie, Highlands Silver Ebony zelfs met een 1A Premie en zij liep 2e voor het kampioenschap op de NMPRS merriekeuring van 2009.Een nieuwe stap in Thunder's carriere is, dat hij op dit moment beleerd wordt in het tuig en u zult hem dan binnenkort ook kunnen bewonderen in het aangespannen rijden.