LEB Tiny Thunder For Sale

Afstamming: SHM Wild Thunder x MHF Rebels Lizzie
Kleur: Black Pinto
Geboren: 25 - 05 - 2013
Premie: Nog niet gekeurd
Stamboek: AMHA, NMPRS
Geslacht: Hengst

SHM Wild Thunder x RFM Rebels Lizzie

LEB Tiny Thunder is een zeer chique, bijzonder goed bewegend hengstje. Hij is geboren 25 -05 -2013. Hij is correct gebouwd, heeft een zeer sprekend hoofdje en een super hals. In zijn afstamming vinden we ook veel grote namen terug.  Hij is zeker geschikt als showpaardje en verdient zeker een kans om op te groeien als dekhengst. Zijn vader wordt momenteel beleerd voor het aangespannen werk en doet dit bijzonder goed. Voor Tiny thunder zie ik ook zeker mogelijkheden voor aangespannen in de toekomst. Het is echt een kleine kopie van zijn vader!

 

MHF Rebel’s Lizzie

Tiny Thunder zijn moeder is MHF Rebel’s Lizzie ook een prachtige merrie, met een lange stamboom, ze is gefokt van een directe zoon van de National Champion NFSC Sugar Boy. Sugar Boy is een nakomeling van de legendarische Gold Melody Boy zoon, Roan Ranger. Ook vinden we onder andere in haar bloedlijnen de National Grand Champion Senior Stallion en veelvoudig National Champion producer Dels Sleeping Beauty terug en ook de legendarische Reserve National grand champion Senior Stallion en veelvoudig National Champion Producer Flying W Farms Little Blue Boy. Zij is 33 inch hoog.

 

SHM Wild Thunder

 Betsie is een nakomeling van de hengst SHM Wild Thunder. Thunder is een zeer fraaie, bijzonder goed bewegende hengst, geboren op 17 juli 2005. Hij is 31.75 Inch hoog en heeft een fantastische uitstraling. Deze hengst in de fokkerij al bewezen dat hij een goede verluxende factor kan zijn. Hij heeft in Amerika zeer gewaardeerde, kleine zwartbonte voorouders. Hij stamt af van oude bewezen lijnen zoals: Dell's (Delmer Moody), Flying W Farms Blue Boy en Gold melody Boy (Grootvader van Boones Little Buckeroo). Grote stallen welke deze lijnen veel gebruikt hebben zijn: Little King, Komokos, Van 't Huttenest, Flying W Farms en Bond. Namen in zijn afstamming als Gold Melody Boy, Flying W Farms Little Blue Boy, Bond Sir Gallad maken dat hij zeer interessant is voor de fokkerij. Hij geeft de verschillende kwaliteiten ook door aan zijn nakomelingen. Zijn eerste veulens zijn bekroond met een 1e premie, Highlands Silver Ebony zelfs met een 1A Premie en zij liep 2e voor het kampioenschap op de NMPRS merriekeuring van 2009.Een nieuwe stap in Thunder's carriere is, dat hij op dit moment beleerd wordt in het tuig en u zult hem dan binnenkort ook kunnen bewonderen in het aangespannen rijden.