LEB Daddy's Birthday Present For Sale

Afstamming: SHM Wild Thunder x Sunwoods got it Together
Kleur: Dark Buckskin
Geboren: 24 - 04 - 2103
Premie: Nog niet gekeurd
Stamboek: AMHA, NMPRS
Geslacht: Merrie

SHM Wild Thunder x Sunwoods got it Together

LEB Daddy’s Birthday Present (Betsie)is een zeer fraai gebouwd merrietje geboren op 24-04-2013. Ze heeft enorm lange benen en een voorkomen waar je even voor gaat staan. Haar prachtige hoofdje, mooie croupé in combinatie met haar lange benen en haar goede ruime bewegingen maken haar zeker geschikt als show paardje. Gezien haar sterke pedigree zal ze ook een verrijking zijn voor ieders fokprogramma. In haar pedigree vind je grote namen van meerdere wereldkampioenen.

Voor ”Betsie” zijn er ook zeker mogelijk in het aangespannen rijden. Een half broer van haar wordt momenteel beleerd voor het 4 span van MDR Miniature Horses.

Haar karakter is bijzonder vriendelijk en mensgericht. Ze is ook echt een knuffelpaard!

Sunwoods got it Together

Langs moederszijde is Betsie door haar moeder Sunwoods got it Together een afstammeling van de hengst Lucky Four Black Velbet Shadowbuck ,World Top Ten Futurity and halter winner. Hij is een zoon van de legendarische Little Kings Black Velvet, de best producerende zoon van BoonesLittle Buckeroo die meerdere jaren na elkaar World Grand Champion Sire werd. Shadowbucks moeder is een dochter van Sids Rebel, die nog steeds de leading sire of AMHA Futurity money winners is en zelf ook Reserve National Champion, Get of Sire is. Via Betsie haar grootmoeder langs moederzijde, komen we ook de gekende Little Kings Buck Echo tegen. Hij was een National & National Reserve GRAND Champion in Halter en vader van meerdere National en World Champions. Zij is 33 inch hoog.

SHM Wild Thunder

 Betsie is een nakomeling van de hengst SHM Wild Thunder. Thunder is een zeer fraaie, bijzonder goed bewegende hengst, geboren op 17 juli 2005. Hij is 31.75 Inch hoog en heeft een fantastische uitstraling. Deze hengst in de fokkerij al bewezen dat hij een goede verluxende factor kan zijn. Hij heeft in Amerika zeer gewaardeerde, kleine zwartbonte voorouders. Hij stamt af van oude bewezen lijnen zoals: Dell's (Delmer Moody), Flying W Farms Blue Boy en Gold melody Boy (Grootvader van Boones Little Buckeroo). Grote stallen welke deze lijnen veel gebruikt hebben zijn: Little King, Komokos, Van 't Huttenest, Flying W Farms en Bond. Namen in zijn afstamming als Gold Melody Boy, Flying W Farms Little Blue Boy, Bond Sir Gallad maken dat hij zeer interessant is voor de fokkerij. Hij geeft de verschillende kwaliteiten ook door aan zijn nakomelingen. Zijn eerste veulens zijn bekroond met een 1e premie, Highlands Silver Ebony zelfs met een 1A Premie en zij liep 2e voor het kampioenschap op de NMPRS merriekeuring van 2009.Een nieuwe stap in Thunder's carriere is, dat hij op dit moment beleerd wordt in het tuig en u zult hem dan binnenkort ook kunnen bewonderen in het aangespannen rijden.